YHTEYSTIEDOT

 

Linean henkilökunta

Linea Konsultit Oy

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@linea.fi

Käynti- ja postiosoite:
Ruoholahdenkatu 8
00180 Helsinki

Puhelin:
(09) 720 642 0

Laskutusosoitteet:
Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 003716396986
Operaattori: BasWare
Y-tunnus: 1639698-6
Paperilla toimitettavat laskut osoitteeseen:
Linea Konsultit Oy, PL 176, 00101 Helsinki

Tietosuojaselosteet
Tutustu Linea Konsultit Oy:n tietosuojaselosteisiin
markkinointirekisteri asiakas- ja kumppanuussuhteiden hoitoon
kyselytyökalujen käytön yhteydessä muodostuvat rekisterit

Toimistomme sijaitsee Kampissa, Lastenlehdon puistoa vastapäätä. Meille pääsee eri liikennemuodoilla läheltä ja kauempaakin.

Yhteydet joukkoliikenteellä:

  • Ruoholahden villat -raitiovaunupysäkki (linjat 7 ja 9) Ruoholahdenkadulla (etäisyys 130 m)
  • Kampin metroasema ja Helsingin Linja-autoasema (500 m)
  • Helsingin rautatieasema (900 m)

Etsi yhteys HSL:n reittioppaan avulla

Yhteydet jalan ja pyörällä:
Etsi yhteys kevyen liikenteen reittioppaan avulla
Lähimmät kaupunkipyöräasemat ovat Lastenlehto (100 m) ja Kalevankatu (200 m).

Yhteydet autolla:
Maksullisia pysäköintipaikkoja on Stockmannin tai Forumin pysäköintihalleissa, joista toimistollemme on kohtuullinen kävelymatka.

Reijo Helaakoski, dipl.ins.
Reijo on Linea Konsultit Oy:n toimitusjohtaja. Hänen erikoisalojaan ovat strateginen liikennesuunnittelu, liikennepoliittiset selvitykset ja liikennejärjestelmäsuunnittelu.
puh. 040 847 8181

Sakari Somerpalo, dipl.ins., hall. maist.
Sakarin ominta alaa ovat liikennejärjestelmäsuunnittelu, aluekehitys, maankäytön suunnitteluun liittyvät liikennetarkastelut, erilaiset liikennehallinnon selvitykset ja strategiat sekä kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen suunnittelu ja tutkimus.
puh. 040 847 8282

Mikko Seila, hall. maist.
Mikon erikoisaloja ovat alue- ja yhdyskuntarakenteelliset selvitykset, liikennepoliittiset selvitykset ja strategiat, erilaiset vaikutusselvitykset ja -arvioinnit, joukkoliikenteen suunnittelu ja tutkimus sekä erilaiset paikkatieto- ja tietokanta-analyysit.
puh. 044 567 5657

Aleksi Krankka, dipl.ins.
Aleksilla on kokemusta erityisesti liikenneturvallisuuden, kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen projekteista, toimivuustarkasteluista sekä tienpidon ohjelmoinnin tukitehtävistä. Hän on perehtynyt erityisesti paikkatieto- ja tietokanta-analyyseihin sekä analyyseistä tuotettavan informaation visualisointiin.
puh. 050 303 5021

Atte Mantila, ins. AMK
Atelle on karttunut kokemusta joukkoliikenteen suunnittelusta sekä tilasto-, paikkatieto- ja tietokanta-analyyseistä erityisesti kävelyn ja pyöräilyn, liikenneturvallisuuden sekä investointien ja ylläpidon hankekoriprojektien parista.
puh. 0400 858 170

Outi Vartiainen, fil. maist.
Outin erikoisalaa on liikenteen tutkimuksen ja kehittämisen viestintä. Hänellä on kokemusta viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä sekä verkkolehtien ja sivustojen sisällöntuotannosta, toimittamisesta ja käytettävyyden kehittämisestä. Lineassa Outi vastaa Trafin t&k-viestinnän koordinoinnin tehtävistä sekä liikenteen tutkimusverkosto Fintripin viestinnästä.
puh. 045 631 2327

Marko Nyby, dipl.ins., kauppat. maist.
Markon erikoisosaaminen liittyy rautatieliikenteen suunnitteluun sekä logistiikkaan. Markolla on vahva kiinnostus myös joukkoliikenteeseen, elinkeinoelämän tarpeisiin ja vaikutustarkasteluihin, verkollisiin tarkasteluihin ja palvelutasoselvityksiin sekä kaupunkien ja seutukuntien kehitykseen ja suunnitteluun.
puh. 040 862 1045

Janne Olin, tekn. kand.
Janne on rakennetun ympäristön opiskelija Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa. Lineassa Janne avustaa liikennesuunnittelun tehtävissä. Hänen kiinnostuksen kohteitaan alalla ovat muun muassa liikenteen suunnittelun paikkatietosovellukset ja mallintaminen, liikenneturvallisuus, kestävä kehitys ja kestävät liikkumistavat.

Hanna Aalto, medianomi, tradenomi
Hanna vastaa Lineassa muun muassa raporttien ja esitteiden graafisesta suunnittelusta, taittotöistä, verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä useista hallinnollisista tehtävistä.
vaihde 09 720 642 0

LINEA KONSULTIT OY | Ruoholahdenkatu 8 | 00180 Helsinki | Puhelin: (09) 720 642 0 | etunimi.sukunimi@linea.fi