Linea johtamaan raideliikenteen edistämistoimintaa

Atte Mantila

Linean tehtäväkenttä monipuolistui uudenlaisella tehtävällä, kun Linean joukkoliikenneasiantuntija Atte Mantila otti hoitaakseen Pro Rautatie ry:n osa-aikaisen toiminnanjohtajan tehtävät toukokuussa 2021. Aten tehtäviin Pro Rautatiellä kuuluvat yhdistyksen viestintä, jäsenasiat ja tapahtumien järjestäminen sekä yhdistyksen hallintoon liittyvät asiat. Aten tavoitat jatkossakin helposti Linean tutuilla yhteystiedoilla.

”Olen erittäin innostunut uudesta toiminnanjohtajan tehtävästä! Raideliikenne eri muotoineen on aina kiehtonut minua, ja olen pitänyt sitä tärkeänä monestakin syystä. Juna on ollut minulle vuosia sekä arkinen kulkutapa työmatkoillani että tärkeä myös pidemmillä vapaa-ajan matkoilla Suomessa ja ulkomailla”, Atte kertoo. ”Odotan erityisellä innolla Pro Rautatien näkyvyyden ja roolin kasvattamista.”

”Raideliikenne on olennainen osa valtavaa liikkumisen palapeliä”

Aten joukkoliikenneosaaminen tarjoaa vankan pohjan raideliikenteen edistämiselle osana liikennejärjestelmää. ”Näen raideliikenteen olennaisena osana valtavaa liikkumisen palapeliä, jossa liikkuvat sekä ihmiset että teollisuuden raaka-aineet ja lopputuotteet”, Atte kuvaa.

”Meillä Suomessa yhteiskunnallinen kehitys ja tavoitteet lupaavat hyvää rautatiealan kehitykselle, ja raideliikenteellä puolestaan on paljon tarjottavaa Suomelle. On siis hieno hetki hypätä puikkoihin Pro Rautatiellä juuri nyt”, toteaa Atte.

Yhdistys toimii sekä henkilö- että tavaraliikenteen yleisten edellytysten turvaamiseksi, palvelutason parantamiseksi ja suosion kasvattamiseksi. ”Toivotan kaikki Pro Rautatiestä kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaan! Lisätietoa jäsenyydestä ja yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista saatte minulta”, Atte sanoo. Tavoitat Aten sähköpostitse osoitteesta atte.mantila(ät)linea.fi ja puhelimitse numerosta 0400 858 170.

 

Tutustu yhdistyksen nettisivuihin.

Seuraa Pro Rautatietä Twitterissä.

 

Toiminnanjohtajan tehtävä toteutetaan Pro Rautatie ry:n ja Linea Konsultit Oy:n sopimuksella.

Jaa