YHTEYSTIEDOT

 

Linea Konsultit Oy

Ota yhteyttä sähköpostilla:
info(at)linea.fi
Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)linea.fi

Käynti- ja postiosoite:
Ruoholahdenkatu 8
00180 Helsinki

Puhelin:
050 375 1026

Laskutusosoitteet:
Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 003716396986
Operaattori: BasWare
Y-tunnus: 1639698-6
Paperilla toimitettavat laskut osoitteeseen:
Linea Konsultit Oy, PL 176, 00101 Helsinki

Tietosuojaselosteet:
Tutustu Linea Konsultit Oy:n tietosuojaselosteisiin
asiakasrekisteri kumppanuussuhteiden hoitoon
kyselytyökalujen käytön yhteydessä muodostuvat rekisterit

Toimistomme sijaitsee Kampissa, Lastenlehdon puistoa vastapäätä. Meille pääsee eri liikennemuodoilla läheltä ja kauempaakin.

Yhteydet joukkoliikenteellä:

  • Ruoholahden villat -raitiovaunupysäkki (linjat 7 ja 9) Ruoholahdenkadulla (etäisyys 130 m)
  • Kampin metroasema ja Helsingin Linja-autoasema (500 m)
  • Helsingin rautatieasema (900 m)

Etsi yhteys HSL:n reittioppaan avulla

Yhteydet jalan ja pyörällä:
Etsi yhteys kevyen liikenteen reittioppaan avulla
Lähimmät kaupunkipyöräasemat ovat Lastenlehto (100 m) ja Kalevankatu (200 m).

Yhteydet autolla:
Maksullisia pysäköintipaikkoja on Stockmannin tai Forumin pysäköintihalleissa, joista toimistollemme on kohtuullinen kävelymatka.

Mikko Seila, hall.maist.
Mikko toimii Linea Konsultit Oy:n toimitusjohtajana. Mikon erikoisalaa ovat muun muassa valtionhallintoa ja kuntia palvelevat selvitykset liikennepolitiikan ja alue- ja yhdyskuntarakenteen saralla, liikennehankkeiden vaikutusselvitykset ja -arvioinnit, väylänpidon ohjelmointia tukevat työt sekä joukkoliikenteen suunnittelu ja tutkimus.
puh. 044 567 5657

Hanna Aalto, medianomi, tradenomi
Hanna vastaa Lineassa muun muassa raporttien ja esitteiden graafisesta suunnittelusta, taittotöistä, verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä useista hallinnollisista tehtävistä.
vaihde 050 375 1026

Harri Aaltonen, fil.maist.
Harri on erikoistunut liikenne- ja kaupunkitutkimuksen sekä strategisen tason liikennesuunnittelun tehtäviin. Hänen erityisosaamistaan ovat lisäksi eri paikkatieto-, tilasto-, mallinnus- ja visualisointiohjelmien hyvä hallinta ja niiden monipuolinen hyödyntäminen eri työtehtävissä.
puh. 0400 621 030

Reijo Helaakoski, dipl.ins.
Reijon erikoisaloja ovat strateginen liikennesuunnittelu, liikennepoliittiset selvitykset ja liikennejärjestelmäsuunnittelu.
puh. 040 847 8181

Aleksi Krankka, dipl.ins.
Aleksilla on kokemusta erityisesti liikenneturvallisuuden, kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen projekteista, toimivuustarkasteluista sekä tienpidon ohjelmoinnin tukitehtävistä. Hän on perehtynyt erityisesti paikkatieto- ja tietokanta-analyyseihin sekä analyyseistä tuotettavan informaation visualisointiin.
puh. 050 303 5021

Seppo Lampinen, hallintot. toht., dipl.ins.
Sepon erikoisaloja ovat liikennepoliittiset linjaukset, strategista suunnittelua tukevat selvitykset ja liikennejärjestelmäsuunnittelu. Yleisesti kiinnostuksen kohteena on kaupunkiin ja liikennejärjestelmään kohdistuva yhteiskuntatieteellinen tutkimus.
puh. 040 700 5703

Atte Mantila, ins. AMK
Atelle on karttunut kokemusta joukkoliikenteen suunnittelusta sekä tilasto-, paikkatieto- ja tietokanta-analyyseistä erityisesti kävelyn ja pyöräilyn, liikenneturvallisuuden sekä investointien ja ylläpidon hankekoriprojektien parista.
puh. 0400 858 170

Sakari Somerpalo, dipl.ins., hall.maist.
Sakarin ominta alaa ovat liikennejärjestelmäsuunnittelu, aluekehitys, maankäytön suunnitteluun liittyvät liikennetarkastelut, erilaiset liikennehallinnon selvitykset ja strategiat sekä kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen suunnittelu ja tutkimus.
puh. 040 847 8282

Saara Valtonen, maat. ja metsät. maist., tekn. yo
Saaran kiinnostuksen kohteet ovat kestävässä liikenteessä. Monitieteellinen koulutus ympäristötaloustieteestä ja liikennesuunnittelusta mahdollistaa liikennejärjestelmän arvioimisen kokonaisuutena, ympäristövaikutukset huomioiden.

Outi Vartiainen, fil.maist.
Outin erikoisalaa on liikenteen tutkimuksen ja kehittämisen viestintä. Hänellä on kokemusta viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä sekä verkkolehtien ja sivustojen sisällöntuotannosta, toimittamisesta ja käytettävyyden kehittämisestä. Lineassa Outi vastaa Trafin t&k-viestinnän koordinoinnin tehtävistä sekä liikenteen tutkimusverkosto Fintripin viestinnästä.
puh. 045 631 2327

LINEA KONSULTIT OY | Ruoholahdenkatu 8 | 00180 Helsinki | Puhelin: 050 375 1026 | etunimi.sukunimi@linea.fi