Mari Niemelä aloitti työt Lineassa toukokuussa

Toukokuussa joukkoomme liittyi Mari Niemelä. Mari on juuri valmistunut Aalto-yliopistosta pääaineenaan maankäytön suunnittelu ja liikennetekniikka. Diplomityön Mari teki Vantaan kaupungille ja se käsitteli lasten huomioimista liikenteen suunnittelussa.

Lineassa Mari aloittaa avustavana liikennesuunnittelijana moninaisissa liikenteen ja liikkumisen kehittämisprojekteissa. Aiemmin hän on toiminut liikennesuunnittelijaharjoittelijana Vantaan kaupungilla, jossa hän oli mukana useissa erilaisissa liikennejärjestelmätason suunnittelutehtävissä muun muassa liikenneturvallisuuden ja sähköpotkulautojen parissa.

Maria kiinnostaa liikennealassa erityisesti kestävän liikkumisen edistäminen, liikennejärjestelmän tasa-arvoisuus kaikille käyttäjille sekä erilaiset uudet liikkumisratkaisut. ”Liikennejärjestelmän tulisi palvella paremmin erilaisia liikkumistarpeita tarjotakseen kaikille käyttäjille tasa-arvoiset liikkumismahdollisuudet”, Mari toteaa.

Vapaa-ajalla Mari nauttii ulkoilmasta, perheen ja ystävien kanssa ajan viettämisestä sekä silloin tällöin erilaisen lautapelien pelaamisesta.

Tervetuloa Mari!

Jaa