Miten viestintä tai graafinen suunnittelu liittyy liikenne- ja yhdyskuntasuunnitteluun?

Vastaus otsikon kysymykseen: No ainakin siten, että meiltä saat näitä kaikkia! Linea Konsultit Oy on monelle tuttu liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelun alalta, mutta lisäksi tarjoamme viestinnän ja graafisen suunnittelun palveluita. Tarkoituksenmukainen viestintä ja viimeistelty ulkoasu ovat olennainen osa monia liikenne- ja yhdyskuntasuunnittelun projektejamme.

Toteutamme viestinnän ja graafisen suunnittelun palveluja myös omina hankkeinaan. Suunnittelemme ja toteutamme selkeää ja napakkaa viestintää suomeksi ja englanniksi esimerkiksi tapahtumiin, verkkoon ja uutiskirjeisiin, ja käännämme liikennealan tekstejä suomen ja englannin välillä. Luomme tyylikkäät ulkoasut erilaisiin raportteihin, esitteisiin ja muihin tiedon visualisointeihin. Toteutamme myös verkkosivuja projektiviestinnän avuksi sekä toimitamme interaktiivista sisältöä verkkoon.

Erilaiset viestinnän ja graafisen suunnittelun tehtävät hoituvat myös nopeina kertatöinä. Esimerkiksi tekstien kielentarkistukset ja editoinnit hoituvat ketterästi, samoin infograafit ja kuvitukset erilaisiin tarpeisiin. Olemme myös perehtyneet julkaisujen saavutettavuuteen, ja viimeistelemme julkaisujen ulkoasut saavutettaviksi asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää viestinnän ja graafisen suunnittelun palveluistamme.

Jaa